Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cleo Hairfashion in Zwolle beste stagebedrijf 2023 van Firda mbo college Emmeloord Urk

Algemeen

ZWOLLE - Kapsalon Cleo Hairfashion is uitgeroepen tot beste bpv-bedrijf 2023 van Firda Emmeloord Urk. Eigenaren Nicolette en Martin Koetsier ontvingen onlangs uit handen van directieadviseur Wilma Hakvoort de award en een boeket bloemen.

“Ik ben blij verrast en ook heel dankbaar voor deze erkenning. Opleiden doen we samen, in goed onderling contact. Hoe jullie dit alles beleven en er altijd zijn voor jullie studenten, dat is heel prettig. Wij werken samen met jullie vanuit eenzelfde passie: de passie voor het kappersvak en die brengen wij graag, mét jullie, over op de studenten”, aldus eigenaar Martin Koetsier.

Beste leerbedrijf

Een uitdagende plek voor beroepspraktijkvorming (bpv) is enorm belangrijk voor iedere student in het mbo. “Al onze leerbedrijven bieden een goede leeromgeving, waar studenten zich prima kunnen ontwikkelen’, stelde Wilma Hakvoort. “Overal werken professionals, die onze studenten in de praktijk alle ‘ins en outs’ van het vak leren en hen aanmoedigen om, zowel professioneel als persoonlijk, het beste uit zichzelf te halen. Maar sommige praktijkopleiders doen hier nog een schepje bovenop. Dat waarderen we!”

Nominatie

Cleo Hairfashion is genomineerd door het team van de afdeling Uiterlijke Verzorging van Firda mbo-college Emmeloord Urk: “Kapsalon Cleo Hairfashion in Zwolle begeleidt al meer dan 25 jaar studenten van onze opleiding Haarverzorging. Wij zijn als afdeling enorm blij met dit leerbedrijf en vinden het hoog tijd dat Cleo Hairfashion in het zonnetje worden gezet”, bevestigt docent haarverzorging én coördinator bpv haarverzorging, Ans Evers. “Het predicaat Beste bpv-bedrijf Firda Emmeloord Urk is dan ook zeer verdiend.”

Gerard Meijeringh