Afbeelding
Foto: Sam Wolting

Line-up Bruisconcert 2024 bekendgemaakt

Algemeen

ZWOLLE - Op de line-up van het Bruisconcert 2024 staan singer-songwriter en TikTokker Roxy Dekker, producer en DJ $hirak en de nieuwe Haagse belofte Flaire. Het Bruisconcert op dinsdag 27 augustus is onderdeel van de Bruisweken die plaatsvinden van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. Traditiegetrouw is het Bruisconcert voor iedereen gratis te bezoeken. Het concert begint om 20:00 uur in het Wezenlandenpark in Zwolle. Meer informatie over de Bruisweken en het Bruisconcert is te vinden via www.bruisweken.nl 

Roxy Dekker is pas 19 jaar oud, maar in korte tijd heeft Roxy Dekker heel Nederland veroverd en is ze uitgegroeid tot dé festivalheadliner van het moment. Daarnaast heeft zij dit jaar een Edison in ontvangst mogen nemen voor beste nieuwkomer en is ze uitgeroepen tot 3FM-talent tijdens de 3FM Awards.

$hirak is misschien wel de grootste producer van Nederland en heeft samengewerkt met onder andere Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Ali B en Broederliefde. Tijdens het Bruisconcert komt $hirak met zijn eigen DJ-set van tropische beats en tracks die nog uit zullen komen.

De jonge mannen van Flaire zijn de nieuwe belofte uit Den Haag, Nederlandstalige teksten over liefde en lust met een knipoog. Het drietal heeft zich als livesensatie bewezen tijdens optredens op hun thuishaven en de aftershow van Goldband in AFAS Live.

Gerard Meijeringh