HARTVERWARMENDE WINTER IN ZWOLLE TIJDENS IJSBEELDEN FESTIVAL

· leestijd 1 minuut Cultuur

Gratis buspendel centrum en IJskoude acties voor winterse totaalervaring!

Sprookjesachtige voorstellingen in Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel, 's lands mooiste boekhandel Waanders In de Broeren in winterse sferen, magische tentoonstellingen in Museum de Fundatie en natuurlijk het IJsbeelden Festival - het grootste winterevenement van Nederland - gehouden van t/m 25 januari 2015. Aangevuld met winterse stadswandelingen, top (cultureel) uitgaansaanbod, sfeervolle winkels, koopzondagen, ijskoude (horeca)acties en arrangementen kan er maximaal van het rijke aanbod in de binnenstad van Zwolle genoten worden. Een ideale uittip voor de aanstaande kerstvakantie.

CAMPAGNE WINTER IN ZWOLLE
Sprookjesachtige voorstellingen in de Zwolse Theaters, 's lands mooiste boekhandel Waanders In de Broeren in winterse sferen, magische tentoonstellingen in Museum de Fundatie en natuurlijk het IJsbeelden Festival - het grootste winterevenement van Nederland. Aangevuld met winterse stadswandelingen, top (cultureel) uitgaansaanbod, sfeervolle winkels, koopzondagen, ijskoude (horeca) acties en arrangementen kan er maximaal van het rijke aanbod in de binnenstad van Zwolle genoten worden. De campagne wordt via Ster & Cultuurspots op tv, posters en flyers in grote Nederlandse steden, online en lokaal in Zwolle weggezet. Tevens wordt er veel landelijke publiciteit gegenereerd. Het totaalaanbod van evenementen, ijskoude (horeca)acties en aantrekkelijke arrangementen wordt overzichtelijk gepresenteerd op winterinzwolle.nl. Tevens zijn er op veel gangbare plekken in Zwolle gratis handige centrumkaartjes met de winterhighlights te krijgen.

IJSKOUDE ACTIES IN HARTVERWARMENDE BINNENSTAD
Behalve het aanbod van de grote publiekstrekkers, wordt de rest van het culturele (uitgaans)aanbod in Zwolle ook onder de aandacht gebracht. Voor een winterse totaalervaring zijn er IJskoude acties van maar liefst 80 Zwolse ondernemers in een gratis actieflyer gepresenteerd, een samenwerking met de binnenstadpartners. Op vertoon van een ticket van het IJsbeelden Festival en de actieflyer kan iedereen gebruik maken van deze winterse acties, de acties worden na gebruik afgestempeld door de deelnemende ondernemers. De deelnemende winkels, horeca en highlights zijn zichtbaar aan de IJskoude actiesticker en gelden t/m 25 januari 2015.

GRATIS BUSPENDEL TUSSEN IJSBEELDEN FESTIVAL EN CENTRUM
De pendelbussen rijden in de weekenden van december 2014 en januari 2015 en tijdens de kerstvakantie, tussen 12.00-18.00 uur. Maak gratis gebruik van deze buspendeldienst tussen het IJsbeelden Festival en het centrum van Zwolle, mede mogelijk gemaakt door Connexxion, de binnenstadpartners en het Bereikbaarheidsfonds Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstad.
Er rijden 2 bussen per uur en er zijn 2 bushaltes:
? aan de zuidkant van het NS Station, bij uitgang IJsbeelden Festival (ter hoogte van Hanzelaan nr. 101)
? in het centrum is de bushalte te vinden aan de Eekwal (ter hoogte van Makelaardij De Graaf van Vilsteren)
Kijk voor de openingstijden, entreeprijzen van het IJsbeelden Festival op http://www.ijsbeelden.nl

De campagne ?Winter in Zwolle' is mede mogelijk gemaakt door Waanders In de Broeren, Theater de Spiegel, Schouwburg Odeon, Museum de Fundatie, IJsbeelden Festival, Connexxion, de binnenstadpartners en het Bereikbaarheidsfonds Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstad en Zwolle Marketing.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen gisteren
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02