Afbeelding

Cursus 'Once in a lifetime'

Cultuur

Cursus ‘Once in a Lifetime’

Vanaf 4 oktober bieden de Zwolse humanisten een nieuwe cursus aan met als thema vergankelijkheid. Het is een bekende kreet: ‘YOLO!’, You Only Live Once. Wat betekent dit voor dat ene leven dat we hier op aarde hebben? In vier bijeenkomsten wordt op een interactieve en lichtvoetige maar toch diepgaande wijze ingegaan op het vraagstuk van de vergankelijkheid.

Hoewel we soms denken de controle over leven en dood te hebben, kan de vaak sluimerende vergankelijkheid ons verrassen. De cursus staat open voor leden en niet-leden van het Verbond en wordt gegeven door ervaren docente Patrica Bieringa op 4, 11, 18 oktober en 1 november in Zwolle.

Aanmelden graag voor 26 september via www.cursushumanisme.nu. Op die website vindt u ook meer informatie over locatie en tijdstip.

Afbeelding
Ernsten exposeert pop-koppen in Sauna Swoll Algemeen 11 uur geleden
Coen Stolk heeft alleen oog voor de basket in het duel tegen RSW Liège Basket.
Landstede Hammers wil in play-offs vooral constanter zijn Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Lipton Ice Tea organiseert derde editie van verkiezing voor het favoriete terras van 2024Horeca-eigenaren maken dit jaar kans op een.. Nieuws Ingezonden 6 mei, 16:15
Anselmo Garcia Mac Nulty: Op deze plek voel ik mij comfortabeler.
PEC Zwolle lijdt verwachte nederlaag tegen Feyenoord Sport 6 mei, 01:08
Afbeelding
Bevrijdingsfestival geslaagd feestje Algemeen 5 mei, 23:53
Afbeelding
Vrouwenmiddag 'Wat straal je?!' op 1 juni in Zwolle: Opbrengst voor slachtoffers seksueel misbruik in Mali Algemeen 5 mei, 10:25