Singer-songwriter Vincent Corjanus brengt nieuwe single uit tijdens feestdagen

Cultuur

Meer, Meer, Meer! Is de titel van de eerste single van de nieuw cd van Vincent Corjanus. De cd Laten We Het Thuis Noemen verschijnt eind deze week. De single kwam vandaag uit op Spotify en iTunes, daarnaast is er een videoclip opgenomen. Meer, Meer, Meer! Is afgelopen zomer opgenomen na verschillende studiosessies in Friesland. Samen met Jelmer Westra werkte Corjanus daar aan zijn nieuwe liedjes. ‘’Meer, Meer, Meer! Is eigenlijk een heel gek liedje. De tekst is vrij duidelijk, ik wilde iets maken met wat meer tempo. De tekst gaat eigenlijk vooral over een liefde vinden tijdens een avond stappen’’, aldus de singer-songwriter.

De cd-presentatie is op 28 december om 20 uur in Blue Music Kampen. Er zullen dan meerdere liedjes van de cd live gespeeld worden. Meer informatie: www.vincentcorjanus.nl De EP is vanaf die dag verkrijgbaar via Spotfiy, Itunes Google Play en op cd.

Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Berkum thuis tegen stroef DHSC Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Met Librije Backstage geven Jonnie en Thérèse Boer een kijkje achter de schermen Algemeen 13 uur geleden