Afbeelding
Fred Manschot

Nieuw in Zwolle: koffieconcerten met pianomuziek

Cultuur

Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie. Dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Maandagochtend 14 oktober opent de Zeister pianist ook in Zwolle een serie koffieconcerten.

De serie start met een muzikale kennismaking. Wouter laat u zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Vanachter de vleugel trakteert hij u op onder andere een poëtische nocturne van Chopin en de meeslepende Liebestraum van Liszt. Ook voert hij eigentijdse klassieke muziek uit en sluit hij af met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi.

Voorafgaand aan het concert is er gelegenheid om een bakje koffie of iets anders te drinken in de brasserie van Waanders In de Broeren. Dat is meteen een goed moment om de prachtige Broerenkerk te bekijken.

Deze koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Kunt u maandagochtend 14 oktober niet? Geen nood: komend halfjaar is het elke tweede maandagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale ochtend door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een andere musicus meeneemt.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.