Afbeelding
Foto: Paul Bellaart

Nieuwe single ‘Shadow’ van Tangarine is nu beschikbaar

Cultuur

ZWOLLE - Tweelingbroers Arnout en Sander Brinks slaan een nieuwe muzikale weg in en zingen in ‘Shadow’ over de hereniging met hun vader na achttien jaar zonder contact. Samen met producer Gordon Groothedde hebben de broers een aantal sterke popsongs opgenomen.

“De nieuwe track ‘Shadow’ gaat over het besef dat je onlosmakelijk verbonden bent met je ouders, ook als er geen contact is”, vertelt Arnout over Tangarine’s nieuwste single. Broer Sander vult aan: “We hebben nooit geweten hoe tof en bijzonder het is om jezelf te herkennen in je vader. Dat we weer contact hebben is één van de mooiste dingen die ons is overkomen.” Het nummer is inmiddels beschikbaar op Spotify.

Liveshow
Samen met poppodium Hedon wordt er tevens hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe liveshow waarmee het duo dit najaar gaat touren. De tournee trapt af bij Hedon in de stad Zwolle, waar de broers wonen. De overige steden en zalen van de eerste ronde zien er ook veelbelovend uit. Zo zal Tangarine te zien zijn in Doornroosje in Nijmegen, Ekko in Utrecht, Paradiso in Amsterdam en Rotown in Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Tangarine
De band Tangarine bestaat uit tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde het de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. Daarnaast werden enkele succesvolle theatertournees gerealiseerd.