Afbeelding
Foto: Eigen foto

Trio treedt op in Het Langhuis

Cultuur

ZWOLLE - Het trio ‘We hebben u gewaarschuwd’ bestaande uit alt sax, cello en gitaar presenteert zich op zondag 4 juli in Het Langhuis met een verrassend programma.

De drie musici verenigen zich in liefde en aandacht voor de natuur met composities als Blue Whiteboards and Green, Polar Icebear en Dance of the trees. Jeronimus, gitarist en componist, probeert met zijn werk een duurzame verbinding te leggen tussen muziek, cultuur en klimaat.

Zijn muziek heeft naast ontegenzeggelijk zeer dromerige klanken ook ritmische aspecten die zijn geïnspireerd op verschillende culturen, met name uit Afrika en Amerika. Johan, saxofonist uit Zwolle, blaast energie de ruimte in. Daarnaast bouwt hij huizen en legt hij zonnepanelen. Celliste Eline probeert met haar ambacht het dromen van Jeronimus en de energie van Johan te bundelen tot een veelzijdig kleurenpalet.

Het optreden wordt twee keer uitgevoerd: om 11.00 en 12.00 uur. Het Langhuis is gevestigd aan de Goudsteeg 8. Per concert is er plaats voor maximaal vijftien bezoekers. Aanmelden kan per e-mail: johan.kloosterhuis@hetnet.nl. De toegang is gratis; na afloopt gaat de pet rond.

Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
PEC Zwolle oogst bescheiden applaus, maar staat na duel tegen AZ wel met lege handen Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Jungheimercafé blij met tweede seizoen Algemeen 23 uur geleden