Greijdanus Schoolkoor in Concert op 12 november

Ingezonden Ingezonden

Na lange tijd waarin samen zingen en optreden niet mogelijk was, geeft het Greijdanus Schoolkoor weer een concert. Onder leiding van Erik Korterink brengen het koor en solisten nieuwe en vertrouwde muziek ten gehore. Het concert vindt plaats op vrijdag 12 november 2021 om 20.00 uur in de Plantagekerk te Zwolle. U bent van harte welkom!

Het schoolkoor bestaat uit leerlingen en docenten van het Greijdanus in Zwolle. De leerlingen die meedoen komen uit de breedte van de onderwijsrichtingen en uit de onderbouw tot examenklassen. Als schoolkoor maken we kennis met verschillende soorten muziek en het repertoire bestaat dan ook uit meerdere muziekstijlen: van klassiek tot modern, van christelijke muziek tot popmuziek. Tijdens dit concert zullen ook verschillende leerlingen als solist een bijdrage leveren. Er is veel muzikaal talent op school en daar willen we u van laten meegenieten.

De toegang is gratis, maar er is wel een collecte voor de gemaakte onkosten. Tevens zal bij binnenkomst om uw coronatoegangsbewijs gevraagd worden.