Afbeelding

Douwe Egberts-zegelactie voor Voedselbank Zwolle

Ingezonden Ingezonden

Lionsclub Zwollerkerspel zamelt ook dit jaar Douwe Egberts waardepunten in voor de Voedselbank Zwolle. Op diverse punten in Zwolle kunnen mensen hun zegels inleveren, DE verhoogt het aantal punten met 20 procent. De pakken koffie die dit oplevert gaan naar de Voedselbank.

Inleveren kan van 1 tot en met 31 december bij maar liefst 10 supermarkten: Jumbo Veemarkt, -Assendorp, -Stadshagen,    -Sellekamp, Albert Heijn Stadshagen, -Forelkolk, -Diezerpoort, - Dobbe, -Zwolle Zuid en Coop Berkum.

“Tijd om nog even de keukenla te inspecteren wanneer je wilt bijdragen aan onze Voedselbank Zwolle”, zegt Geert Ensing van Lionsclub Zwollerkerspel. “Heb je nog Douwe Egberts waardepunten liggen van koffie of thee, doneer ze aan de Voedselbank. Ruim 120 Lionsclubs in ons land zamelen waardepunten in en wisselen deze om in pakken koffie van 250 gram”.

Ongeveer 300 huishoudens in Zwolle en omgeving ontvangen pakketten van Voedselbank Zwolle. Zij zullen na de actie koffie in hun pakket aantreffen. Dit is bijzonder omdat koffie een duur produkt is en daardoor niet vaak in de pakketten te vinden is. Vorig jaar zijn er door deze actie maar liefst 1572 pakken koffie aan de Zwolse Voedselbank geschonken!

Lionsclub Zwollerkerspel is een van de twee Lionsclubs van Zwolle. Het is een serviceclub, wat betekent dat de leden met diverse initiatieven projecten in de samenleving steunen. Het is de derde keer dat LC Zwollerkerspel deze actie organiseert.

overhandiging van de 1572 pakken koffie vorig jaar
Afbeelding