flyer Goede Doelen Markt
flyer Goede Doelen Markt Foto: Pauline Harrewijn

Goede Doelen Markt op IKC de IJsselhof op 15 juni

Ingezonden Ingezonden

Op woensdag 15 juni wordt er op het plein van IKC de IJsselhof een Goede Doelen Markt georganiseerd door de Leerlingenraad. Tijdens deze markt zijn er allerlei dingen te koop of te doen. Er wordt momenteel in de groepen al hard nagedacht over wat er als groep wordt gedaan/ gemaakt voor de markt. Enkele voorbeelden uit voorgaande jaren: fietsen schoonmaken, nagels lakken, zelfgemaakte koekjes, dromenvanger, en sfeerlichtjes verkopen, niet meer gebruikte speelgoed/ boeken verkopen enz. Wat een activiteit of te verkopen ‘iets’ gaat kosten wordt in de groep met de kinderen bepaald, met natuurlijk maar één doel: zoveel mogelijk geld op halen voor het goede doel!

Het goede doel dit jaar is de inzamelingsactie van onze gymleraar, meester Dennis. Hij heeft de Alpe d’Huez beklommen om geld in te zamelen voor KWF. Alle opbrengsten van de Goede Doelen Markt gaan dus naar KWF. Een mooi doel! Meer informatie hierover is te vinden op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/dennisterbruggen

De markt is van 11:30 tot 12:30. Alle vaders, moeders, verzorgers, opa’s, oma’s, buurtbewoners en belangstellenden zijn van harte welkom op het plein van IKC de IJsselhof aan de Staatssecretarislaan 10.