Afbeelding

?Simon echt thuis' verdubbelt winkelruimte

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De slingers voor het vieren van het éénjarig bestaan van ?Simon echt thuis' zijn nog niet opgeborgen, of de volgende feestelijke gebeurtenis is aanstaande. ?We betrekken ook het hoekpand van de buurman, waardoor de winkel twee keer zo groot wordt?, vertelt eigenaar Simon Schoutsen.

Het is tekenend voor de winkel in niet-alledaagse stoelen, banken, tafels, karpetten en verlichting. ?De winkel wordt wel veel groter, maar we blijven klein?, stelt de jonge ondernemer. ?Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden we namelijk heel belangrijk. Binnen de huidige vierkante meters kwam ons assortiment niet goed meer tot zijn recht. Ook mensen met kinderwagens, konden er soms niet meer door. Straks kunnen we ons assortiment beter presenteren, zodat klanten de meubels ook beter kunnen combineren.? Simon gaat regelmatig naar klanten om ze te voorzien van interieuradvies. Hij merkt dat dat wordt gewaardeerd. ?We kunnen dat goed en ik merk dat de vrijblijvende en gemoedelijke manier waarop wij dat doen aanspreekt.?

De winkel gaat slechts enkele dagen dicht om op 20 november groter te heropenen. Tot die tijd is het verbouwingsopruiming bij Simon echt thuis, met veel modellen voor actieprijzen. Ook verleent Simon in deze periode tien procent korting op de basiscollectie.

Als jonge ondernemer met een jong gezin zitten er volgens hem altijd te weinig uren in een dag. ?Ik ben dan ook ontzettend blij met en trots op mijn team dat mijn filosofie uitdraagt en samen, met een positieve flow, het succes van Simon echt thuis mogelijk maakt.?

 

Simon echt thuis

Assendorperstraat 36

8011 KB Zwolle

(038) 820 03 07

www.simoninterieur.nl