35+/45+ voetbal informatiebijeenkomst Zwolse voetbalverenigingen

Sport

ZWOLLE - Geen wedstrijden meer tegen die flitsende tieners op felgele voetbalschoenen maar met leeftijdsgenoten op een half voetbalveld gezellig een balletje trappen. Dat klinkt voor veel spelers als muziek in de oren.

In dit kader vindt maandag 2 april een informatiebijeenkomst plaats over het Continental 7x7 35+/45+ voetbal. Alle Zwolse voetbalverenigingen zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij VSW, sportpark de Bosrand, Geert Grooteweg 21 in Zwolle. Deze avond staat het 35+/45+ voetbal centraal. Wat houdt deze voetbalvorm in, wat zijn de voordelen voor de vereniging en welke kansen biedt het 35+45+ voetbal voor de vereniging. Onder andere op deze vragen wordt deze avond antwoord gegeven.

Dit initiatief komt voor uit een samenwerking tussen SportService Zwolle en de KNVB. Deze partijen hebben de handen ineen geslagen rondom de vier thema´s; `Voetbal anders dan op zaterdag´, `35+/45+ voetbal´, `Drop-outs´, en `Fair Play´. Het doel rondom het thema 35+/45+ voetbal is inventariseren of de Zwolse voetbalverenigingen interesse hebben in het aanbieden/organiseren van activiteiten voor de doelgroep 35+ en 45+. En, indien er interesse is, activiteiten ontplooien om deze doelgroep voor de voetbalverenigingen te behouden.

Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen naar oost-marketing@knvb.nl.

Afbeelding
Geen stille nacht in de Lutherse Kerk, maar de klanken van kindergelegenheidskoor Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Buurthelden gezocht: Welke Zwollenaar verdient waardering? Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Gemeenteraad debatteert over parkeerstrategie 2040 en normaliseren in de jeugdzorg Algemeen 20 uur geleden