Afbeelding
Hans Smit / Sportief Zwolle

Ryan Thomas tekent bij in Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Ryan Thomas heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De Nieuw-Zeelander, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan blijft zodoende tot het einde van het voetbaljaar 2018-2019 aan de Zwolse club verbonden. In een eerder stadium werd dit nieuws door technisch directeur Gerard Nijkamp al kenbaar gemaakt tijdens zijn bezoek aan het programma De Tafel van Kees op FOX Sports.

"Dat ik mijn contract in Zwolle heb verlengd stemt mij erg gelukkig", zegt Thomas. "PEC Zwolle is mijn eerste club buiten Nieuw-Zeeland en heeft een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik heb de verschillende opties afgewogen, maar heb geen haast om naar een andere club te gaan. Dat komt ook omdat PEC Zwolle zich de laatste seizoenen flink heeft ontwikkeld. Waar we aan het begin enkel als doelstelling hadden om niet te degraderen, doen we nu mee om een plek bij de top acht in de Eredivisie. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en wil, als ik weer volledig ben hersteld van mijn blessure, weer belangrijk zijn voor PEC Zwolle.”

"Als club zijn we erg content met het langer aanblijven van Ryan", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp. "Hij heeft sinds zijn komst aangetoond een absolute meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Momenteel zit Ryan in de laatste fase van zijn revalidatie en wij hopen dan ook dit seizoen nog van zijn diensten gebruik te mogen maken. Dat spelers van dit kaliber ook de komende jaren in Zwolle spelen is goed voor zowel de club als de ontwikkeling van de spelers zelf.”

Naast Thomas heeft ook middenvelder Rick Dekker deze week zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2018 aan de club bindt. Ook dit nieuws is in een eerder stadium reeds gecommuniceerd, alleen vond de fysieke handeling enkele dagen geleden plaats.

Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Berkum thuis tegen stroef DHSC Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Met Librije Backstage geven Jonnie en Thérèse Boer een kijkje achter de schermen Algemeen 14 uur geleden