Afbeelding

Senioren sporten iedere donderdag in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur hebben senioren de kans om op Sportpark de Verbinding in Stadshagen te komen sporten.

Er is zowel aanbod voor binnen- als buitensport. Het sportprogramma is altijd onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod.

Naast lekker bewegen is er uiteraard ook genoeg mogelijkheid om een kop koffie/ thee te drinken en bij te kletsen. Het programma van deze dag is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en voor iedereen toegankelijk.

Iedereen kan mee doen

De activiteiten van de seniorensport zijn verschillende vormen van sporten en bewegen buiten en binnen. Enkele voorbeelden van sporten buiten zijn: ‘walking' voetbal, tennis en jeu de boules. Binnen zijn er mogelijkheden voor diverse spellen en sporten, zoals denksporten, bridge, koersbal, kaartspelen, maar ook handwerken.

Ook ontmoeten is belangrijk op deze donderdag. De ochtend begint en eindigt met een kop koffie/ thee.

Eén van de al deelnemende senioren, de heer Oosterling geeft aan: "Ik kan wel zeggen hoe leuk het is, maar het is het beste om dat zelf uit te vinden en te ervaren." Kortom: kom in beweging en kom langs bij CKV Sparta op donderdag om 10:00 uur.

Locatie

Het senioren sportaanbod is er iedere donderdag van 10:00 – 12:00 uur op sportpark De Verbinding, locatie CKV Sparta, Nijenhuislaan 2. In de wintermaanden is de sportlocatie TC ’91, Oude Wetering 43.

Deelname is €3,50 per keer of een strippenkaart van 15 keer voor €45,00. Deelname is inclusief koffie/ thee.

Voor meer informatie of deelname neem dan contact op met Arno de Swart/ Sharon de Witte van SportService Zwolle op telefoonnummer: 038-423 66 86

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 5 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden