Afbeelding
Pedro Sluiter (archief)

Gros Berkum-selectie tekent bij

Sport

ZWOLLE - Vv Berkum heeft voor het komende seizoen 2017-2018 (nog) geen nieuwe spelers aangetrokken, maar de hoofdselectie krijgt al aardig vorm doordat het overgrote deel van de huidige selectie nu al heeft bijgetekend.

De voorhoedespelers Johnsen Bacuna, Chris van der Meulen, Youp Kok en Ricardo Kuijer komen daardoor ook in de nieuwe jaargang uit voor Berkum. Hetzelfde geldt voor de middenvelders Marc van der Meulen, Ruud Wellenberg, Jason Huisman en Thom Kooke terwijl trainer Arno Hoekstra in de verdediging opnieuw kan rekenen op Jasper Bremmer, Jeroen van Brummen, Jordi Lemmens, Jorben Nieuwenhuis, Dennis Horstman, Bram Pool en Timo ter Haar. Ook de keepers Dominic van Hoof en Huib Veurink zullen in het komende seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van Berkum, die op dit moment de ranglijst in de eerste klasse D aanvoert.

Met een aantal andere spelers wordt op dit moment nog gesproken. Bjarn Onderstal, die de afgelopen twee seizoenen tweede keeper was achter Dominic van Hoof, vertrekt na deze jaargang bij Berkum en maakt de overstap naar WHC.