Afbeelding

VV Wijthmen en VV Hoonhorst gaan samenwerking aan bij het vrouwenvoetbal

Sport

VV Wijthmen en VV Hoonhorst hebben besloten om met ingang van komend seizoen een samenwerking aan te gaan bij het seniorenvoetbal voor vrouwen. De vrouwen seniorenteams zullen net als de jeugdteams gaan spelen onder JCHW waar alle jeugdteams al onder spelen.

In Wijthmen is al meer dan 35 jaar een vrouwenelftal actief. Het lopende seizoen is er in Hoonhorst gestart met een vrouwenteam en de samenwerkende jeugdafdeling JCHW heeft een meiden onder 19 team dat zelfs uitkomt in de hoofdklasse. De besturen van VV Hoonhorst en VV Wijthmen willen de overgang naar het vrouwenvoetbal soepel laten verlopen en kiezen daarom voor samenwerking. De mogelijkheden bij de bestaande vrouwenteams om onderling uit te wisselen worden daarbij ook sterk vergroot.

Met deze stap tot samenwerking willen beide besturen ook in de toekomst de continuĂŻteit van het vrouwenvoetbal binnen beide verenigingen waarborgen. Komend seizoen zullen binnen het samenwerkingsverband zelfs 3 seniorenteams voor vrouwen actief zijn, maar om nog meer teams te kunnen samenstellen zijn nieuwe leden natuurlijk altijd welkom!!!!!

Afbeelding
Ernsten exposeert pop-koppen in Sauna Swoll Algemeen 11 uur geleden
Coen Stolk heeft alleen oog voor de basket in het duel tegen RSW Liège Basket.
Landstede Hammers wil in play-offs vooral constanter zijn Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Lipton Ice Tea organiseert derde editie van verkiezing voor het favoriete terras van 2024Horeca-eigenaren maken dit jaar kans op een.. Nieuws Ingezonden 6 mei, 16:15
Anselmo Garcia Mac Nulty: Op deze plek voel ik mij comfortabeler.
PEC Zwolle lijdt verwachte nederlaag tegen Feyenoord Sport 6 mei, 01:08
Afbeelding
Bevrijdingsfestival geslaagd feestje Algemeen 5 mei, 23:53
Afbeelding
Vrouwenmiddag 'Wat straal je?!' op 1 juni in Zwolle: Opbrengst voor slachtoffers seksueel misbruik in Mali Algemeen 5 mei, 10:25