Afbeelding

Eerste profcontract voor Van den Belt bij PEC Zwolle

Sport

ZWOLLE - Thomas van den Belt heeft zijn eerste profcontract bij PEC Zwolle getekend. De zestienjarige middenvelder uit PEC Zwolle O17 gaat een verbintenis aan tot medio 2021. Van den Belt speelt sinds 2012 in de voetbalacademie van PEC Zwolle en kwam daarvoor uit voor convenantvereniging DOS Kampen.

Het jeugdexponent is zelf erg blij met zijn eerste profcontract: "Naar dit moment heb ik wel uitgekeken ja. Hiervoor heb je al die jaren getraind en in jezelf geïnvesteerd. Ik ben dolgelukkig dat ik bij deze club mijn eerste contract mag ondertekenen en ga alles op alles zetten om in Zwolle te slagen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp: "Na Sepp van den Berg en Eliano Reijnders is Thomas de derde speler uit onze voetbalacademie die een contract tekent. Daar ben ik zeer verheugd over en trots op. Het toont de waarde en ontwikkeling van onze voetbalacademie eens te meer aan. Thomas is een middenvelder met potentie en voegt zich in de voorbereiding bij de hoofdselectie. In deze periode krijgt hij de kans zich te laten zien aan de technische staf."

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 16 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 21 uur geleden