Het hoofdveld van WVF
Het hoofdveld van WVF

Veerkrachtig WVF met ongekende reeks winterpauze in

Sport

ZWOLLE – Met een 2-3 overwinning op Den Ham gaat WVF als gedeelde nummer twee van 2H de winterstop in. De ploeg van trainer Marcel van der Steege verloor alleen de eerste wedstrijd van dit seizoen en is nu al dertien wedstrijden ongeslagen (inclusief twee bekerduels).

Tegen Den Ham had het heel wat veerkracht nodig voor de overwinning. “Ik had het eigenlijk niet meer verwacht, had vrede met een gelijkspel”, zegt Van der Steege, die Max Goudbeek en Martijn Ruijsch in het laatste kwartier zag scoren. “De vreugde was heel groot. Mooi om te zien hoe we dat met elkaar vierden”, aldus Van der Steege, die niets wil weten van WVF als titelkandidaat.

De ploeg uit Westenholte staat nu gedeeld tweede met evenveel punten als Sparta Enschede, dat met 1-3 van Be Quick '28 verloor. “Ik ben verrast in positieve zin. Heerlijk om zo de winterstop in te gaan. We hopen die derde plek te kunnen vasthouden.” DOS Kampen won met 1-4 van SVI en staat vijf punten los.

Net als WVF gaat ook Be Quick met een fraaie ongeslagen reeks de winterstop in. Be Quick verloor al zeven wedstrijden niet en is geklommen naar de vijfde plaats.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden