Tafeltennis Zwolle organiseert Diederik Steunenberg Toernooi

Sport

ZWOLLE. Tafeltennis Zwolle organiseert op zaterdag 19 januari opnieuw het jaarlijkse Diederik Steunenberg Toernooi. Vanuit het hele land komen jeugdspelers naar Zwolle om een leuk en gezellig toernooi te spelen.

Diederik Steunenberg was een jeugdlid van Tafeltennis Zwolle dat op 3 maart 2008 plotseling op 12-jarige leeftijd overleed. Hij was een hele bijzondere en vrolijke jongen en ter herinnering aan Diederik streeft Tafeltennis Zwolle ernaar om ieder jaar een gezellig tafeltennistoernooi voor de jeugd te organiseren. Het is de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk wedstrijden speelt.
Diederik hield van muizen en zijn lievelingskleur was groen. Het toernooilogo is daarom een muis met een groen tafeltennisshirt aan.

Ook dit jaar wordt het Diederik Steunenberg Toernooi gespeeld in de Sporthal Zwolle-Zuid (Van der Heydenstraat 2), aanvang 10:00 uur. Ouders, vrienden en familie van de spelers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken! Voor meer informatie en foto’s van voorgaande edities, kijk op http://diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 23 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32