Afbeelding

Tafeltennis Zwolle organiseert tiende Diederik Steunenberg Toernooi

Sport

ZWOLLE. Tafeltennis Zwolle organiseert op zaterdag 18 januari voor de tiende keer het Diederik Steunenberg Toernooi. Vanuit het hele land komen jeugdspelers naar Zwolle om een leuk en gezellig toernooi te spelen.

Diederik Steunenberg was een vrolijk en bijzonder jeugdlid van Tafeltennis Zwolle dat in maart 2008 plotseling op 12-jarige leeftijd overleed. Ter herinnering aan Diederik organiseert de club jaarlijks een tafeltennistoernooi voor de jeugd, waarbij het de bedoeling is dat iedereen zoveel mogelijk wedstrijden kan spelen.

Diederik hield van muizen en zijn lievelingskleur was groen. Het toernooilogo is daarom een muis met een groen tafeltennisshirt aan.

De toernooiorganisatie is zeer tevreden dat maar liefst 118 spelers zich hebben ingeschreven. Ook dit jaar kunnen ze tussen de wedstrijden door meedoen met de verloting, waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Het Diederik Steunenberg Toernooi wordt gespeeld in de Sporthal Zwolle-Zuid (Van der Heydenstraat 2). Aanvang: 10:00 uur. Ouders, vrienden en familie van de spelers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken!

Voor meer informatie en foto’s van voorgaande edities, kijk op http://diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl.

Op bovenstaande foto: Hans Steunenberg (links, vader van Diederik) met de prijswinnaars van vorig jaar.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37