Cheque van 3500 euro uitgereikt aan Intermezzo Zwolle
Cheque van 3500 euro uitgereikt aan Intermezzo Zwolle

Halve finale FA Cup was klap op de vuurpijl van verloting

Sport

ZWOLLE – HTC 4 heeft met het Wensink Goede Doelen-toernooi op 11 januari in de WRZV-hallen een recordbedrag van 3500 euro opgehaald voor Intermezzo, een nazorgcentrum in Zwolle voor mensen met kanker en hun naasten.

Het was alweer de negentiende editie van het zaalvoetbaltoernooi, dat elk jaar een ander goed doel als bestemming heeft. Vorig jaar werd er 2000 euro verzameld voor Hospice Zwolle. Dankzij grote betrokkenheid van spelers en leiders van HTC 4 slaagde de organisatie er dit jaar in een nog groter bedrag op te halen. Tijdens het voetballende gedeelte bleek nieuwe deelnemer De Belgische Keizer de sterkste van alle zestien teams. ‘De Belg’ won na strafschoppen de finale (0-0) van Hattem.

De hoofdactiviteit tijdens de feestavond bestaat al vele jaren uit een verloting voor het goede doel. Ook dit jaar waren er weer vele prijzen door verschillende sponsoren aangedragen en de hoofdprijs was een voetbalreis voor twee personen naar de halve finale van de FA Cup, mede mogelijk gemaakt door Sparenti Voetbalreizen. Dit was de klap op de vuurpijl en zorgde voor een groot aantal verkochte loten.