Afbeelding

Aanwinst Rados vervanger van Bleeker bij Landstede Hammers

Sport

ZWOLLE - Landstede Hammers heeft met Jozo Rados een vervanger gevonden voor de geblesseerde Kevin Bleeker. De 26-jarige center speelde in het verleden in Oostenrijk en is tevens Oostenrijks international.

Rados begon zijn professionele loopbaan bij UKJ Mistelbach, waarna hij uitkwam voor Swans Gmunden, BK Klosterneuburg, Kapfenberg Bulls en Traiskirchen Lions. Onlangs was hij nog actief voor Union Neuchâtel Basket. De Oostenrijker meet 2.05 meter en is inzetbaar als center. "Wij zijn blij dat het gelukt is om op korte termijn een adequate vervanger voor Kevin Bleeker vast te leggen. Jozo is een speler met nationale en internationale ervaring en op die podia heeft hij zijn mannetje gestaan. Wij hebben er vertrouwen in dat Jozo een mooie bijdrage kan leveren aan het team", vertelt Adriaan van Bergen, manager van Landstede Hammers.

Rados arriveerde zondag in Zwolle en is speelgerechtigd voor de halve finale van de beker tegen Donar, die dinsdag wordt afgewerkt in het Landstede Sportcentrum. De tip-off is dan om 19:30 uur.

Afbeelding
Met een Kerstboom op de Grote Markt en lichtbeeldentour is Zwolle klaar voor de Kerst Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Ossenmarktsteeg in een nieuw licht met lichtkunstproject 'Tussendoortje' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen van Thorbecke treden op met zelfgemaakte gitaren Nieuws Ingezonden gisteren