Pascal Veneman, de nieuwe coach van VC Zwolle Topvolleybal.
Pascal Veneman, de nieuwe coach van VC Zwolle Topvolleybal. Foto: VC Zwolle Topvolleybal

Pascal Veneman nieuwe hoofdtrainer Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Sport

VOLLEYBAL -  Pascal Veneman is de nieuwe hoofdtrainer van VC Zwolle Topvolleybal. Hij volgt Eric Meijer op die naar de Nevobo vertrekt. Veneman was zes seizoenen assistent-coach bij de Zwolse eredivisieploeg.

Edwin van den Broeke, bestuurslid Technische zaken, is blij met de aanstelling van Veneman: ‘’Op het moment dat we wisten dat Eric de overstap zou maken naar de bond hebben we gekeken welke trainer het beste past bij ons profiel, waarin hard werken en jonge talenten een kans geven voorop staat. Natuurlijk was een goede verbinding met het CSE een voorwaarde. Pascal past perfect in dat profiel.”

Trots

Veneman: “Ik vind het een fantastische uitdaging om hoofdtrainer te worden van VC Zwolle Topvolleybal. In de afgelopen jaren heb ik als assistent natuurlijk al ervaren hoe goed de faciliteiten en het programma is. Deze stap is een volgende in mijn ontwikkeling als trainer en ik ben trots dat ik, ook vanuit mijn functie bij het CSE in Zwolle, verder mag gaan in de begeleiding en opleiding van talentvolle volleybalsters. Ik kijk er naar uit om de aankomende seizoenen in de rol van hoofdtrainer aan de slag te gaan in de mooiste hal van Nederland.’’