Footmed-lijn: voor gezonde en goed verzorgde voeten

Partnerbijdrages

?Ruim veertig procent van de Nederlandse volwassenen heeft te maken met voetproblemen. Dit is geen raar verschijnsel, aangezien we veel vergen van onze voeten?, aldus de G&W Gezondheidswinkel.

?Met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder en zachter aan, ze zien er ook nog eens veel beter uit. Je voeten dragen je hele lichaamsgewicht en tijdens het hardlopen of andere intensieve bezigheden dragen ze zelfs driemaal het lichaamsgewicht. Het gevolg is dat je door deze ?extra' druk sneller last van vervelende voetproblemen kunt krijgen. Het is belangrijk om je voeten het hele jaar door goed te verzorgen, waardoor je niet alleen voetklachten voorkomt, ook een bezoek aan de pedicure wordt overbodige luxe.?

De voetverzorgingsproducten van Footmed helpen om voetproblemen als voetschimmel, wratten en nagelinfecties te voorkomen. Tevens helpen ze de voeten te hydrateren, te verfrissen en zacht en soepel te maken. Naast de verzorgingsproducten biedt Footmed drie soorten inlegzooltjes: Fris en Zacht, tegen voetengeur en voetschimmel, Comfort Royal en Comfort Luxe voor optimale ondersteuning van voet en enkel en Diabetisch, ter bevordering van de doorbloeding.

De hele Footmed-lijn is exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23.