Afbeelding

Dickhof-Draait-Door-Dagen

Partnerbijdrages

In alle vestigingen van Dickhof Rijwielen vinden op 27, 29, 30 en 31 december de jaarlijkse Dickhof-Draait-Door-Dagen plaats. Met een slinger aan het ludieke Rad van Avontuur in de vorm van een fietswiel, kan men een aantrekkelijke korting ?draaien'.

Met de Dickhof-Draait-Door-Dagen, waarbij de warme chocomel en verse oliebollen klaar staan,Ā  wil het team van Dickhof Rijwielen haar klanten graag bedanken voor hun vertrouwen in hen het afgelopen jaar. ?,Een slinger aan het Rad van Fortuin geeft direct een korting van 10 tot 25 procent op de aankoop?, licht Eddy Veldman toe. ?Ook kan men naam en adres invullen. Wij verloten dan onder onze klanten drie mooie prijzen.? De eerste prijs is een Flat Smart tv, de tweede prijs een 24/7 dames stadsfiets en de derde prijs een waardebon van 100 euro.

De vestigingen van Dickhof Rijwielen in Oosterwolde, 't Harde, Oldebroek en Wezep, hebben elk hun eigen specialiteit. ?Men kan bij ons terecht voor stadsfietsen, toerfietsen, Ā racefietsen, MTB's, kinderfietsen, steps en elektrische fietsen. De elektrische fiets is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van hip en trendy tot comfortabel en sportief. Ook verkopen wij de High Speed E-bike met een ondersteuning van maar liefst 45 kilometer per uur.?

Het assortiment van Dickhof Rijwielen is zeer gevarieerd en biedt ook fiets- en thermokleding, navigatiefietssystemen, Tacx fietstrainers en schaatsenĀ  (kunstschaatsen, noren, ijshockeyschaatsen en Easy Gliders).

Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 3 uur geleden
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Brandweer doneert duikapparatuur aan Stichting Waterlicht Algemeen gisteren
Afbeelding
Makershuis VAKTOR biedt Mastertraject aan voor creatieve makers in de regio Zwolle Algemeen 2 mei, 12:52