Feestelijke opening Bloks Boeken
Feestelijke opening Bloks Boeken brugmedia.nl

Feestelijke opening Bloks Boeken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Persbericht
Nieuw hoofdstuk: Opening Bloks Boeken

In de serie Waargebeurde Verhalen: 25 september, de Zwolse burgemeester bij Bloks Boeken.
Het leest als een sprookje, maar het is gewoon een waargebeurd Zwols verhaal: een man en zijn liefde voor boeken ziet na jarenlange arbeid ?zijn' boekhandel ten onder gaan aan mismanagement van het hoofdkantoor. Met moed, hoop en doorzettingsvermogen gaat hij de strijd aan; hij zoekt en vindt medestanders en na maanden van bloed, zweet en tranen komt hij als mede-eigenaar van een nieuwe boekenwinkel uit de strijd. Herrezen uit de as van boekhandel De Slegte: Bloks Boeken. Andere locatie, zelfde insteek en werkwijze. En dat moet natuurlijk groots en meeslepend gevierd worden met een feestelijke opening op 25 september.
Burgemeester en boekenliefhebber Henk Jan Meijer zal de officiële plichtplegingen doen, de Zwolse auteur Paul Gellings vertegenwoordigt de literatuur en signeert eigen werk, overbuurman Vechtdal Marke verzorgt de hapjes die u kunt ?wegspoelen' met behulp van wijnproeverij Vinos Argentinos, whisky-proeverij Hans Offringa en de heerlijke koffie van Blue Mountain.
Waarrrrr? Bloks Boeken vindt u aan de Jufferenwal 14.
Wanneerrr? Zoals gezegd donderdag 25 september, van 16.00 tot 19.00 uur.
Line up: Henk Jan Meijer (burgemeester), Paul Gelling (schrijver, dichter,liefhebber van (goede) boeken), Hans Offringa (kenner van en auteur over Whisky), Daan Oosterwijk (ongeautoriseerd vinoloog) en natuurlijk Theo Bloks en Robert Elias (Bloks Boeken).

Uitgenodigd: iedereen die interesse heeft.
Noot voor de pers: naast pistache en cashew, stelt Theo Bloks zijn beleving van de totstandkoming van Bloks Boeken geheel tot uw beschikking in een persoonlijk onderhoud.
Bloks Boeken Jufferenwal 14 8011 LE Zwolle 038 4214408 Info@bloksboeken.nl

Afbeelding
Geen stille nacht in de Lutherse Kerk, maar de klanken van kindergelegenheidskoor Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Buurthelden gezocht: Welke Zwollenaar verdient waardering? Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Gemeenteraad debatteert over parkeerstrategie 2040 en normaliseren in de jeugdzorg Algemeen 20 uur geleden