Afbeelding

Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Alle basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) staan op vrijdag 8 april in het teken van Grote Peuter Dag.

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas liedjes zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?”

Kom kijken

Om ouders en hun kinderen te helpen een fijne school te kiezen, zet OOZ op vrijdagochtend 8 april van 09.00 tot 11.30 uur de deuren open van al haar basisscholen. Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen kinderen ontdekken, spelen en knutselen. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s mogen allemaal meedoen, kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich uitgebreid laten informeren en zo een school kiezen die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een fijne en goede basisschool.

Deelnemende basisscholen in Zwolle:

De Werkschuit, De Wieden, Het Veldboeket, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Festival, De Krullevaar, De Schatkamer, Supernova, De Ridderspoor, De Oosterenk, De IJsselhof, De Markesteen, De Marshof, Montessorischool en De Octopus.

Kijk voor meer informatie op www.ooz.nl.