Afbeelding
Erik-Jan Berends

‘Vrouw mag weer vrouw zijn’ bij Signora damesmode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veel kleur en merken die elders in de stad niet zijn te vinden, dat vinden klanten bij Signora damesmode aan de Thomas a Kempisstraat. Eigenaresse Annet Kroes wil graag dat een vrouw weer vrouw mag zijn.

“Laatst ging ik uit en zag ik weer veel vrouwen in zwart en grijs en weinig vrouwen met jurkjes. ‘Ga je uit, kleed je dan leuk aan’, denk ik dan.” Kroes houdt erg van kleuren en doet haar uiterste best merken te presenteren die elders in Zwolle niet te koop zijn. De kleding in haar winkel omschrijft zich het beste als: zowel voor werk en privé, maar net even wat netter. “Italiaanse merken zijn bijvoorbeeld vaak heel geschikt voor Nederlandse vrouwen”, is haar ervaring. “Veel vrouwen denken dat ze daar niet in passen. Nemen Nederlandse vrouwen echter een maatje meer, dan staat dat meestal uitstekend. Als enige in Nederland verkoop ik nog het mooie merk Carla Goli.” Om de juiste kleding voor Signora damesmode te vinden, bezoekt Kroes regelmatig beurzen. Dat vindt ze erg belangrijk. “Ik wil de stoffen zien en voelen. Het is de combinatie. Een soepele stof valt vaak veel mooier. Verder let ik heel goed op de pasvorm.”

Met Signora damesmode voelt de eigenaresse zich helemaal in haar element. “Het is heerlijk, zo in de Diezerbrink. Klanten komen gericht en ik kan dan ook goed de tijd voor ze nemen. Ik leer de vrouwen kennen en voorzie ze graag van een goed en eerlijk advies.”

Signora damesmode

Thomas a Kempisstraat 43

8021 BH Zwolle

(038) 455 05 66

www.signoradamesmode.nl