Van den Berg Interieur uitgeroepen tot LuxaflexĀ® Inspiration dealer van het jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Traditiegetrouw kiest LuxaflexĀ® in februari de ā€˜Dealers van het Jaarā€™. De titel wordt verleend aan LuxaflexĀ® dealers die opvallen in hun concept door de manier waarop zij het merk LuxaflexĀ® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

Omdat LuxaflexĀ® sterk gelooft in ā€˜local heroesā€™, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers, worden de titels dit jaar regionaal verleend.

Van den Berg Interieur is uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar. Het gedreven ondernemerschap van Van den Berg Interieur, het onderbouwde advies en klantcontact en een positief en open relatie met leverancier Luxaflex Nederland zijn redenen geweest om Van den Berg Interieur te nomineren en uiteindelijk te bekronen tot LuxaflexĀ® Inspiration dealer van het jaar.

Dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende LuxaflexĀ® raambekledingsproducten. Inspiration dealers zijn zeer goed geĆÆnformeerd over het volledige gamma van LuxaflexĀ® producten en adviseren bij een keuze ā€˜op maatā€™. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar. Om de titel te vieren geeft Van den Berg 15 procent korting op diverse Luxaflex producten.

Ook zijn er in oktober weer veel acties bij Van den Berg Interieur. Zo zijn de vloerkleden in de aanbieding met kortingen tot wel 70 procent. Ook op de Berg Collectie geldt een korting van 15 procent op tapijt, pvc, laminaat en gordijnen. Op vouwgordijnen en houten jaloezieƫn lopen de kortingen op van 25 tot 50 procent.

Van den Berg Interieur

Baan 10

8271 BE IJsselmuiden

(038) 331 37 61

www.vandenberginterieur.nl