Van den Berg Interieur uitgeroepen tot Luxaflex® Inspiration dealer van het jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Traditiegetrouw kiest Luxaflex® in februari de ‘Dealers van het Jaar’. De titel wordt verleend aan Luxaflex® dealers die opvallen in hun concept door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

Omdat Luxaflex® sterk gelooft in ‘local heroes’, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers, worden de titels dit jaar regionaal verleend.

Van den Berg Interieur is uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar. Het gedreven ondernemerschap van Van den Berg Interieur, het onderbouwde advies en klantcontact en een positief en open relatie met leverancier Luxaflex Nederland zijn redenen geweest om Van den Berg Interieur te nomineren en uiteindelijk te bekronen tot Luxaflex® Inspiration dealer van het jaar.

Dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende Luxaflex® raambekledingsproducten. Inspiration dealers zijn zeer goed geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex® producten en adviseren bij een keuze ‘op maat’. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar. Om de titel te vieren geeft Van den Berg 15 procent korting op diverse Luxaflex producten.

Ook zijn er in oktober weer veel acties bij Van den Berg Interieur. Zo zijn de vloerkleden in de aanbieding met kortingen tot wel 70 procent. Ook op de Berg Collectie geldt een korting van 15 procent op tapijt, pvc, laminaat en gordijnen. Op vouwgordijnen en houten jaloezieën lopen de kortingen op van 25 tot 50 procent.

Van den Berg Interieur

Baan 10

8271 BE IJsselmuiden

(038) 331 37 61

www.vandenberginterieur.nl

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54