Speciale Ć©Ć©ndaagse cursus ā€˜Feel-Goodā€™ psychologie voor vrouwen

Partnerbijdrages

Drs. Maja Jeffkins geeft op zaterdag 17 maart in Zwolle een speciale Ć©Ć©ndaagse cursus ā€˜Feel-Goodā€™ psychologie voor vrouwen.


Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en mĆ©Ć©r inzicht wil hebben in het denken en handelen van mensen, is van harte welkom om deel te nemen aan deze speciale cursusdag. Drs. Maja Jeffkins: ā€œHet is een gezellige maar zeker ook een leerzame ā€˜Feel-Goodā€™ cursusdag. Veel vragen over het gedrag van mensen worden aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven beantwoord. De titel van deze dag is ā€˜Feel-Goodā€™ omdat alle deelneemsters opgewekt en met veel positieve energie naar huis gaan. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig.ā€

Deze ā€˜Feel-Goodā€™ cursusdag wordt gegeven op zaterdag 17 maart van 11.00 tot 15.30 uur in het Campanile Hotel in Zwolle. De vergoeding om deel te nemen aan deze bijzondere dag is 72,50 euro. Dit bedrag is inclusief een lunch en koffie en thee gedurende de hele dag. Iedereen ontvangt als aandenken een goodiebag, een cursusmap, stencils over de besproken onderwerpen en een certificaat als bewijs van deelname.

Belangstellenden kunnen voor aanmelding of meer informatie vrijblijvend telefonisch contact opnemen met ReWin: (010) 234 45 54 of kijken op de website www.praktischepsychologie.nl. ā€œDoe gezellig mee en laat je verrassen hoe leuk ā€˜Feel-Goodā€™ psychologie kan zijnā€, besluit Jeffkins.

Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 3 uur geleden
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Brandweer doneert duikapparatuur aan Stichting Waterlicht Algemeen gisteren
Afbeelding
Makershuis VAKTOR biedt Mastertraject aan voor creatieve makers in de regio Zwolle Algemeen 2 mei, 12:52