Afbeelding

Vijf redenen om uw hypotheek af te sluiten bij Slomp & De Graaf financieel adviseurs

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ā€œAls onafhankelijk hypotheekadviseur bemiddelen en adviseren wij in hypotheken van verschillende geldverstrekkers met verschillende voorwaarden. Vaak geeft dit de scherpste rente met het beste product voor de consument,ā€ aldus RenĆ© ter Bruggen, hypotheekadviseur bij Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs.

Aantrekkelijke hypotheekrente en goede voorwaarden

Aantrekkelijke hypotheekrente en goede voorwaarden. Zo kunt u vaak 20% van de oorspronkelijke hypotheekschuld per jaar aflossen, zonder dat u daarvoor een vergoeding voor het renteverlies van de bank betaalt. U kunt zelf kiezen of u dit eenmalig of elke maand doet. Uw maandlasten dalen als u extra aflost.

Een hypotheek die bij u past

Uw Adviseur helpt u de hypotheek te vinden die het beste bij u past. Een hypotheek die u pas afsluit na een persoonlijk en goed hypotheekadvies op maat. En ook als u verhuist, kunt u bij uw hypotheek uw huidige rentevoorwaarden vaak meenemen naar uw nieuwe woning.

Altijd een Adviseur in de buurt die u helpt met uw hypotheek

Ook tijdens de looptijd van uw hypotheek kunt u op uw Erkend Hypotheek Adviseur rekenen. Doordat uw Adviseur in de buurt zit, kunt u gemakkelijk even binnenlopen voor een vraag over uw hypotheek. Niet elke vraag leidt tot kosten. En als dit wel zo is, dan geeft de Adviseur dit vooraf bij u aan.

Uw woonhuisverzekering het eerste jaar gratis!

Bij een nieuwe woning hoort natuurlijk ook een passende woonhuisverzekering. Bij het afsluiten van een hypotheek betaalt Slomp & De Graaf financieel adviseurs uw woonhuisverzekering het eerste jaar.

Wij denken in het gehele proces met u mee, zoals:

Aankoopadvies

Budget advies

Ondersteuning tijdens bezichtiging

Begeleiding tijdens het biedingsproces en notaris

Ook voor ZZP-ers zijn wij de juiste partner

Slomp & De Graaf financieel adviseurs
Zelfstandig Adviseur RegioBank
Tel. 038-453 46 90

Willemskade 16, Zwolle | Nieuwstraat 8, Hasselt

info@slomp-degraaf.nl | www.slomp-degraaf.nl