Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hanzeconcert Jan Vayne en Harm Hoeve in Hasselt

Partnerbijdrages

In 2023 wordt een jaar lang het 800 jaar Hanze-verbond herdacht in negen Hanzesteden in ons land. Ook in Hasselt wordt dit met diverse evenementen gevierd. Op zaterdagavond 23 september geven in de Grote-of Stephanuskerk aan de Markt 10 in Hasselt de bekende pianist Jan Vayne en organist Harm Hoeve een groot concert.

Verder werken mee:

Adriaan Stoet ( violist)

Ellen Vos (zang) 

Bente van der Steeg (viool en zang) bekend van The Voice Kids 

Christelijk Mannenkoor Stereo onder leiding van Harm Hoeve

Marco den Toom (organist)

De Zwolse pianist Jan Vayne behoeft geen verdere introductie. Hij staat al jaren bekend om zijn fabelachtige improvisaties. Hij treedt zowel solo op, als ook samen met de andere artiesten. Adriaan Stoet is violist en docent van Bente van der Steeg. Ook zangeres Ellen Vos treedt deze avond op. 

Het Christelijk Mannenkoor Stereo onder leiding van Harm Hoeve is bekend van vele tv-optredens en zal op deze avond een bijzondere bijdrage leveren. Het koor wordt die avond begeleid op het orgel door organist Marco den Toom.

De burgemeesters van de Hanzesteden Zwolle, Hasselt en Kampen en de Commissaris van de Koning van Overijssel zullen ook aanwezig zijn die avond

Het concert begint om 20.00 uur, toegangsprijs is 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro  aan de kerk op de avond zelf, indien nog beschikbaar.
Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.
Online kaarten bestellen kan via ajabrinkman@gmail.com. Inlichtingen via 038 - 888 36 38.

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen gisteren
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13