Afbeelding

Oogzorg 10-daagse bij jochem, voor ogen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jochem voor ogen houdt van 8 tot en met 18 september jochem, voor ogen voor de derde keer de Oogzorg 10-daagse. Tijdens deze periode kunnen mensen een uitgebreide ooggezondheid analyse doen tegen een gereduceerd tarief.

Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de sterkte en de samenwerking van de ogen, maar wordt ook de binnenkant van het oog onderzocht. Daarbij wordt een 3D OCT-scan gemaakt (een soort MRI-scan voor het oog). Drie gediplomeerde optometristen voeren de onderzoeken uit. Het succes van de vorige twee edities is reden om nu weer een grote groep mensen de kans te geven om de gezondheid van hun oog te laten controleren.

Volgens optometriste Sarah Groeneweg is de ooggezondheidsanalyse vooral bedoeld voor mensen boven de 40 jaar en indien er oogziektes in de familie voorkomen, bijvoorbeeld de oogziekte Glaucoom waarbij de oogdruk te hoog is. Daarnaast kan een onderzoek heel verhelderend zijn wanneer er vage of moeilijk te beschrijven klachten zijn. Volgens eigenaar Arie van Vliet zorgt de nauwe samenwerking met oog-, en huisartsen ervoor dat klanten vlot verder geholpen kunnen worden indien er bijzonderheden zijn.

Om meer te weten te komen hoe klanten de ooggezondheidsanalyse beoordelen, heeft jochem, voor ogen haar klanten gevraagd om een korte enquête in te vullen. Meer dan honderd klanten hebben dit gedaan en geven het onderzoek een 9,2. Tijdens de Oogzorg 10-daagse kost het onderzoek 49,50 in plaats van 79,50 euro. Het maken van een afspraak is, gezien de te verwachten belangstelling, aan te raden.

jochem, voor ogen

Vispoortenplas 1-3

8011 TH Zwolle

(038) 421 58 17

www.voorogen.nl