Braderie in Winkelcentrum Zwolle-Zuid

Partnerbijdrages

Winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft voor zaterdag 13 mei de jaarlijkse braderie in het winkelcentrum georganiseerd. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers er heerlijk uitgebreid komen lenteshoppen.

Door het hele winkelcentrum heen presenteren circa zeventig deelnemers mooie producten, zowel winkeliers uit het winkelcentrum, als ondernemers van buiten het winkelcentrum. Het aanbod loopt uiteen van handgemaakte woonaccessoires en lifestyle artikelen tot de meest hippe hebbedingetjes en culinaire lekkernijen: de Zwolle-Zuid Braderie is er voor iedereen. Er is ook volop vermaak voor de kids, zoals een spelletjesparcours, een springkussen, lekkere (gratis) popcorn en diverse acts. Daarnaast zorgt Rob Hollander vanaf 15.00 uur voor een gezellige muzikale sfeer.

De braderie in Winkelcentrum Zwolle-Zuid biedt dus een combinatie van lekker shoppen, muziek, diverse foodstands en attracties voor de kids: alle ingrediënten voor een lekker dagje uit. Winkeliersvereniging Zwolle-Zuid heet bezoekers dan ook van harte welkom op de braderie.

Winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft met ruim 55 winkels onder één dak een zeer compleet aanbod. Parkeren is gratis. Ga voor meer informatie naar www.winkelcentrumzwollezuid.nl of kijk op de Facebookpagina https://www.facebook.com/winkelcentrumzwollezuid.