Afbeelding
Eigen foto

SOOZ maakt nieuw bestuur bekend

Algemeen

ZWOLLE – Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) heeft maandagavond 2 juli haar nieuwe bestuur gepresenteerd.

De algemene ledenvergadering heeft ingestemd vertrouwen te hebben in het bestuur dat als kandidaat was voorgesteld. De voorzitter van het bestuur is de ambitieuze roeier Willemijn Mulder. Zij wordt bijgestaan door de ervaren Dagmar Hoekstra als vicevoorzitter. Kim Kranendonk, nu nog bestuurder bij Oikos Nomos, gaat aan de slag als secretaris. Stan Ermers wordt als ervaren penningmeester verantwoordelijk voor de financiën van de organisatie. Jakob Willems gaat de juridische dienst aansturen als Coördinator Diensten. Rembrandt van der Heijden en Tarik Charroud versterken het bestuur als Algemeen Bestuurslid.

Aanstaande voorzitter Willemijn Mulder laat weten dat het bestuur erg blij is met de aanstelling: "Het is een eer om komend jaar met dit bestuur de belangen van alle Zwolse studenten te mogen vertegenwoordigen. Ik heb enorm veel zin om als voorzitter aan de slag te gaan en zie uit naar een prettige samenwerking met alle partners van het SOOZ. Samen maken we Zwolle Studentenstad steeds een beetje mooier."

De komende periode wordt het bestuur ingewerkt door Bestuur Herweijer. Vanaf 1 september is Bestuur Mulder in functie en mogen zij de stem van de Zwolse student laten horen.