Afbeelding

Parkinson Café bespreekt boek ‘Parkinson en nu?’

Algemeen

AA-LANDEN – Het boek 'Parkinson en nu?’ van de vooraanstaande onderzoekers prof. Teus van der Laar en mevrouw Drent wordt op donderdag 13 juni worden besproken in het Parkinson Café.

De bespreking gaat onder leiding van Parkinson-verpleegkundigen Ester van der Weide en Marian Scholing. Mochten er vragen zijn, dan zullen zij deze te beantwoorden. Ook deze editie van het Parkinson Café wordt gehouden in de Rivierenhof aan de Zijpe 4. Tijdens deze bijeenkomsten komen de verschillende aspecten van de ziekte van Parkinson(isme) aan de orde.

Vanaf 19.00 uur is er gelegenheid voor koffie of thee en om 19.30 uur begint de bijeenkomst. De Rivierenhof is te bereiken met buslijn 4, halte Winkelcentrum ‘de Dobbe’. Voor inlichtingen over dit programma kan men terecht bij de penningmeester, de heer W. van der Maaten: (038) 465 18 42, e-mail vandermaaten@tele2.nl of bij de plaatselijke coördinator Parkinson Café Zwolle, mevrouw H. van der Honing: (038) 453 75 81, e-mail honinghet@home.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37