Afbeelding

Winterfair bij 50/50 workcenter

Algemeen

Het 50|50 Workcenter Zwolle houdt op donderdag 28 november van 16.00 – 20.00 uur haar jaarlijkse Winterfair. Een gezellige fair voor jong en oud met kraampjes vol kleding, cadeaus, handgemaakte spulletjes en heerlijk eten. De markt wordt gehouden aan de Dijkstraat 6, voor het pand van het 50|50 Workcenter.

De Winterfair is inmiddels een begrip in de binnenstad van Zwolle en trekt jaarlijks vele bezoekers. Alle kramen zijn inmiddels verhuurd aan diverse ondernemers en enkele goede doelen. Er is van alles te koop: (kinder)kleding, houten spulletjes, houten vintage meubels, sieraden, kerstkaarten en handgemaakte producten. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Er zijn o.a. heerlijke oliebollen, warme chocolademelk en diverse soepen.

Maar het zijn niet alleen de lekkernijen waar je warm van wordt. De opbrengst van de fair komt deels ten goede aan het 50|50 Workcenter. Dit centrum is onderdeel van het Leger des Heils W&G Overijssel. Het Leger des Heils richt zich op het verlenen van zorg, hulp en begeleiding aan de meest kwetsbaren in de samenleving. Deelnemers van het 50|50 Workcenter worden door jobcoaches en werkbegeleiders geactiveerd en waar mogelijk begeleid naar (betaald) werk. Kijk ook eens op www.5050-workcenter.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30