Afbeelding
Eigen foto

Raakvlak Academie verhuist naar Zwolse Theaters

Algemeen

BINNENSTAD - Raakvlak Academie heeft officieel een thuis gevonden bij Zwolse Theaters Rob Zuidema, directeur Zwolse Theaters, en Ryan Hoekman, bestuursvoorzitter Raakvlak Academie, ondertekenden op 28 februari het contract voor gebruik van postadres en kantoorruimte.

Sinds 2017 zet Raakvlak Academie zich in om een stem te geven aan mensen met muzikaal talent die moeite ervaren met het vinden van een podium. Met individuele coaching door muziekprofessionals en de mogelijkheid om mee te spelen in huisband RAAK ontwikkelen zij zich als muzikant zodat ze op eigen kracht verder kunnen. De stichting is opgericht door Arnold Franssen en Annemiek van Bussel.


Bekenden
Raakvlak Academie en Zwolse Theaters zijn bekenden van elkaar. De afgelopen jaren bood Zwolse Theaters voor meerdere doeleinden al plek zijn voor Raakvlak Academie als locatie voor overleg en coaching. Maar ook voor de liveshows waarvan de meest recente plaatsvond in november 2019. Vanaf nu staat het officieel op papier dat Raakvlak Academie kantoor houdt onder het dak van Zwolse Theaters en worden er afspraken gemaakt voor het gebruik van coachingsruimte.

Afbeelding
Celstraf geëist voor inbraken bij apothekers door 'man in geldnood' Algemeen 23 uur geleden
Foto concert 2022
Meezingconcert smartlappenkoor vluchten kan niet meer. Een avond vol gezelligheid die u niet wilt missen. Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Loop mee met een ervaren gids en ontdek de natuur in Zwolle Nieuws Ingezonden 23 uur geleden