Afbeelding
Hans van Eijsden

Bevrijdingsfestival Overijssel gaat niet door

Algemeen

ZWOLLE- De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel maakt bekend dat, met de extra maatregelen die de Rijksoverheid heeft genomen om het coronavirus te bestrijden, het festival niet kan doorgaan.

"Het is een zeer ingrijpend besluit, maar gezien de huidige situatie niet onverwacht en onvermijdelijk. Gezondheid is het belangrijkste voor iedereen. We moeten deze tijd zo goed mogelijk samen doorkomen. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die zich ieder jaar meer dan 100 procent inzet om het festival tot een succes te maken. Aan het festival is een grote club mensen verbonden; vrijwilligers, leveranciers, sponsoren, artiesten en partners, maar zeker ook de bezoekers van het festival. Van allen hebben we de afgelopen tijd veel steun mogen ontvangen. Waarvoor dank!"

Voorbereidingen
De voorbereidingen voor de editie in 2020 waren al in een vergevorderd stadium. De komende tijd gebruikt de organisatie om goede afspraken te maken met alle betrokken partijen en de balans op te maken. "Wij doen er alles aan om op 5 mei 2021 een fantastisch programma neer te zetten in Park de Wezenlanden, zodat we samen onze vrijheid kunnen vieren. Be safe en tot 2021!"

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59