Afbeelding
Foto: Eigen foto

Er is van 14 tot en met 18 oktober geen treinverkeer tussen Zwolle en Dalfsen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Vanwege werkzaamheden rijden er van woensdag 14 tot en met zondag 18 oktober geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.                        

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Reizigers moeten hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan ze vertrekken en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen niet mogelijk.

Reistijd                                                                                                                                                         

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. 

Mondkapje 

Ook in deze coronatijd mag iedereen met het openbaar vervoer reizen. Het advies is verstandig te reizen, de spits en de drukte te mijden en thuis te blijven bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in het openbaar vervoer, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis.