Afbeelding
Foto: Eigen foto

Sportpark Marslanden nodigt de actieve senior uit

Algemeen

ZWOLLE - Sportpark Marslanden besteedt het komend halfjaar extra aandacht aan de 55+er. Van maandag tot en met donderdag zijn ze van harte welkom op het sportpark.

“Samen stellen wij een mooi en aantrekkelijk programma op om weer in contact te komen met de medemens”, meldt de stichting. “Denk hierbij aan een gezellig bakje koffie of thee, een spelletje, een sportactiviteit of uitstapje. Uiteraard houden wij rekening met de geldende maatregelen. Een balkonactiviteit is ook mogelijk, eventueel samen wandelen of boodschappen doen is ook al een mooi startpunt. Dit is verder helemaal gratis.”

Activeren

Het programma vindt plaats tussen 09.00 en 12.00 uur op en rondom Sportpark Marslanden aan de Hyacinthstraat 66. De stichting wil graag in contact komen met senioren die thuiszitten. “We willen hen graag weer activeren. Met ons team gaan we langs de verzorgingshuizen, flats of plekken in de wijk waar ouderen wonen. Mochten wij mensen missen die wel zijn geïnteresseerd in het programma, neem dan contact op.”

Dat kan telefonisch: 06-128 01 550 of per e-mail info@sportparkmarslanden.nl.