Afbeelding
Foto: Eigen foto

PEC Zwolle United organiseert fietstocht

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - PEC Zwolle United heeft, in samenwerking met Vegro, in de Week van de Vitaliteit op vrijdag 9 april de Vegro OldStars Fietstocht georganiseerd voor leden van de OldStars walking football teams in Zwolle en omgeving.

Ook andere fietsliefhebbers worden van harte uitgenodigd om mee te doen. De is bij het MAC3PARK stadion. Op het voorterrein bij de hoofdingang wordt een startpunt ingericht en worden deelnemers ontvangen met een kopje koffie. De fietsers kunnen vertrekken vanaf 10.00 uur. Na aanmelding ontvangt iedereen een eigen starttijd tussen 10.00 en 11.00 uur. Gedurende de activiteit worden de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Route

De fietstocht heeft een lengte van ongeveer 50 kilometer en voert over de IJsselbrug richting Epe, waar men kan genieten van de fraaie natuur van de Veluwe. Halverwege de route heeft de organisatie een stop ingelast waar medewerkers van Vegro de fietsers opwachten voor de overhandiging van een lunchpakket. Ook daar wordt rekening gehouden met de op dat moment geldende maatregelen.

Aanmelden

Deelname aan de fietstocht is gratis. Vooraf aanmelden is wel vereist. Dit kan tot en met uiterlijk vrijdag 2 april door een mail te sturen naar united@peczwolle.nl. Het verzoek is in deze mail aan te geven of men alleen of met z’n tweeën meefietst. Deelnemers krijgen op dinsdag 6 april een mail met de exacte starttijd. Tevens ontvangen ze de route, zodat ze zich al vast een beetje kunnen voorbereiden. Zo snel mogelijk aanmelden is gewenst, want er geldt een maximum aantal deelnemers.

De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud met als doel om gezond leven en verbinding tussen mensen en organisaties te stimuleren. Zie voor meer informatie: www.weekvandevitaliteit.peczwolle.nl.