Afbeelding
Foto: Eigen foto

Ondernemers in Regio Zwolle strijden om de Cross-over Innovation Challenge

Algemeen

ZWOLLE - Welk bedrijf heeft de beste innovatie van Regio Zwolle? De Cross-over Innovation Challenge (XIC) daagt ondernemers uit hun innovatie in te schrijven via xic2021.nl voor de zevende editie van de challenge. 

Bedrijven krijgen de kans om hun innovaties in te zenden tot en met maandag 26 april. Het bedrijf met de beste innovatie ontvangt de innovatieprijs van Regio Zwolle: de XIC Innovation Award. Midden- en kleinbedrijven die gevestigd zijn in Regio Zwolle kunnen deelnemen. De vakkundige jury beoordeelt de innovaties onder andere op originaliteit en marktrijpheid. De overige voorwaarden zijn te vinden op de website. 

Finale

Drie innovaties mogen uiteindelijk door naar de finale. De winnaar wordt op donderdagmiddag 3 juni bekendgemaakt tijdens het online XIC Innovation Event. Het XIC is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en Polymer Science Park. Het is dit jaar de zevende editie van het XIC. De Vlega-gehaktbal, Medical Precision en Cloud Garden namen de prijs de afgelopen jaren mee naar huis.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 17 uur geleden