Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Berkum Energieneutraal houdt online informatieavonden

Algemeen

ZWOLLE - Berkum Energie Neutraal (BEN) heeft voor woensdag 14 en 21 april opnieuw online bewonersavonden georganiseerd. 

“Er zijn weer veel ontwikkelingen op het gebied van aardgasvrij wonen, subsidies en verduurzamen, dus is het hoog tijd om de inwoners van Berkum bij te praten”, aldus de initiatiefnemers. De digitale bewonersavond vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur en wordt live uitgezonden vanuit de Business Lounge van VV Berkum. Een presentator uit de wijk gaat in gesprek met de mensen van Berkum Energieneutraal, de gemeente en de woningcorporatie deltaWonen.

Subsidie

Tijdens de avond wordt onder andere de stand van zaken gedeeld van de subsidie van 4 miljoen euro die gemeente Zwolle heeft ontvangen van Proeftuin Aardgasvrije Wijken (PAW) en er komt een inwoner van Berkum aan het woord over het verduurzamen van zijn huis. Ook wordt meer verteld over de lang verwachte energiebox en wordt vooruit gekeken naar de volgende fase.

Kijkers kunnen tijdens de avond vragen stellen in de chat, die dan door de tafelgasten beantwoord kunnen worden. Geïnteresseerden kunnen zich voor één van de bewonersavonden aanmelden via: bitly.com/berkumbewonersavond

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30