Afbeelding
Foto: Eigen foto

Actiegroep voor terugkeer bus in Holtenbroek houdt online bijeenkomst

Algemeen

ZWOLLE - De actiegroep ‘Lijn 2 Holtenbroek per direct terug’ heeft voor woensdag 10 maart van 18.30 tot 20.00 uur een online bijeenkomst georganiseerd. Gastsprekers zijn Driezorg bewoners, vertegenwoordigers van de Seniorenraad en Toegankelijk Zwolle.

Ook politici van de Socialistische Partij schuiven aan. Doel van de bijeenkomst is kennis te maken met de actiegroep Holtenbroek, te vertellen wat haar doel is en om mensen die last ondervinden van de huidige situatie met het openbaar vervoer een gezicht en stem te geven. In het programma is ook rekening gehouden met ruimte voor inbreng van het publiek. De wijkmanager van Holtenbroek zorgt dat het programma soepel verloopt.

Lotgenoten

De actiegroep nodigt in het bijzonder ook lotgenoten uit Aa-landen, Berkum en Zwolle-Zuid uit om hun verhaal met Zwolle te delen. Aanmelden kan tot 10 maart per e-mail buslijnholtenbroekzwolle@gmail.com. Maximaal honderd mensen kunnen de bijeenkomst online bijwonen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers per mail een link waarmee ze toegang krijgen tot de bijeenkomst.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden