Afbeelding
Foto: Eigen foto

Bruno Gröning-Vriendenkring houdt online lezingen

Algemeen

ZWOLLE - De Bruno Gröning-Vriendenkring heeft voor de komende maanden lezingen georganiseerd met als thema ‘Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel’.

“Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten. Voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, is te horen bij de online lezing”, meldt de vriendenkring. De lezingen zijn op donderdag 29 april, zaterdag 22 mei en donderdag 3 juni om 20.30 uur. Wie wil deelnemen, kan dan doen via de link: www.zoom.us/join en meeting ID: 92866075957. De duur van de lezing is circa een uur. Deelname is gratis. 

Informatie

Belangstellen kunnen voor meer informatie en aanmelden mailen naar aanmelding@bruno-groening.org of bellen: 06-243 54 254. Ook op de website www.bruno-groening.org of op Youtube: youtube.com/brunogroeningorgnl is meer informatie te vinden.

Deelnemen
In Zwolle is er iedere drie weken een bijeenkomst van de Bruno Gröning-Vriendenkring. Na deelname aan de lezing kan men hieraan deelnemen. Ook deze bijeenkomsten zijn gratis. Op dit moment zijn er online bijeenkomsten.