Andere Koek, de winnaars van 2019.
Andere Koek, de winnaars van 2019. PR

Veur op de poepkalender: Smartlappenfestival 2021 giet deur

Algemeen

ZWOLLE - De organisatie van het Smartlappenfestival is blij en verheugd dat de 29e editie van het festival weer doorgaat. Dus zet zaterdag 6 november maar vetgedrukt, dik onderstreept en schuin geschreven op de poepkalender.

De verkoop van kaarten voor het populaire Zwolse Smartlappenfestival start in oktober. Het festival is dit jaar op zaterdagavond 6 november en wordt (als vanouds) gehouden in schouwburg Odeon aan de Blijmarkt.

Deelnemers gezocht

De organisatie heeft tot nu toe al 7 deelnemers, maar er is nog plek voor 4 extra deelnemers. Al is er dit jaar wel een bijzondere voorwaarde: de smartlap mag niet over corona gaan, want ‘daar zijn we wel zooooo klaar mee’. Andere voorwaarden: De smartlap mag op een bestaande melodie zijn, maar de tekst moet zelf zijn verzonnen.

De vorige editie werd gewonnen door het duo Andere Koek. Maar wie worden dit jaar gekroond tot Smartlappenkoningen of koninginnen? Andere Koek heeft al beloofd met hand en tand haar titel te zullen verdedigen.

Informatie over het Smartlappenfestival Zwolle: www.smartlappenfestivalzwolle.nl, facebook.com/smartlappenfestivalzwolle, twitter: @SmartlapZwolle.