Afbeelding
© Theeschenkerij Oldeniel

Less is More band zondag op terras theeschenkerij Oldeniel

Algemeen

De Less is More Band bestaat uit vader en moeder die elkaar op het conservatorium hebben ontmoet. Samen hebben ze hun muzikaliteit doorgegeven aan hun vier kinderen. Met hun blaasinstrumenten zoals sousafoon, trombone en cornet trekken ze de wereld door. Hun doel is om door middel van muziek en een vleugje theater een glimlach op het gezicht van het publiek te brengen. Dit doen ze niet alleen door aansprekende en bekende muziek te spelen maar ook door een laagje entertainment toe te voegen.

Dit entertainment is te omschrijven als een originele en een mooie manier van muziek maken. Hun muziek is een smakelijke cocktail van bekende klassieke thema’s en bekende popsongs en evergreens. Heb je als publiek de bekende klassieker herkend dan word je opeens meegenomen in de klanken van een ander thema. Dit wordt afgewisseld door energieke solo’s. Hierbij maken de muzikanten van de band gebruik van de omgeving, zodat je uit alle hoeken meegenomen wordt in de muziek. Het pakt je en, soms met een traantje van ontroering, het is genieten van elk optreden.

Het optreden op zondag 29 augustus begint om 14.30 uur en komen luisteren kost niets. Theeschenkerij Oldeniel bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij het fiets-en voetveer tussen Zwolle-Zuid en Hattem.