Afbeelding
shutterstock

Dubbelgoed houdt weer een kledingbeurs

Algemeen

ZWOLLE - De kledingbeurs van Dubbelgoed wordt gehouden op zaterdag 25 september van 10.00 tot 12.30 uur in het VEZ Centrum aan de Rieteweg 12. 

“De kledingbeurs van Dubbelgoed is uniek omdat iedereen er kan slagen”, stelt de organisatie. Er wordt kinder-, dames- en herenkleding verkocht van maatje 80 tot en met XXL. Door de ruim opgezette beurs en talrijke pashokjes kunnen de bezoekers rustig winkelen. “We hebben de afgelopen jaren al veel mensen blij kunnen maken met onze kleding, schoenen en speelgoed en dat allemaal voor een klein prijsje”, meldt Team Dubbelgoed. De slogan van Dubbelgoed is ‘goed voor mens en milieu’. Zo wordt kleding hergebruikt en hebben meer mensen er plezier van. 

Assortiment

De organisatie staat klaar met een groot assortiment van de mooiste herfst- en winterkleding en schoenen voor kinderen, dames en heren. Ook is er speelgoed te koop. Het VEZ centrum is omgetoverd tot een beurs waar iedereen wel wat kan vinden. Wie na zijn of haar aankoop even wil zitten, kan een kopje koffie drinken tegen een kleine meerprijs. Bij de beurs is er verder volop parkeerruimte. Pinnen is niet mogelijk.

Verkoop

Mensen kunnen ook zelf kleding indienen voor de verkoop. Van hun verkooplijst mogen de indieners 75 procent van de opbrengst houden, Deze verkooplijst kunnen ze vanaf 4 september opvragen via deze link: https://itsyours.eu/dubbelgoed/.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden